Thursday, 12 May 2011

LASSS KOPEKK





Aku rasa blog ni dah boleh tukar layout warna merah jambu dengan rambu rambai yang bergerak-gerak .gif sekali datang dengan lagu Dadali,Zivilia atau Kangen band.tujuan asal blog ni dah tak menepati syarak yang masa mula-mula kami deal.Parodi dah takde ape pon dah takde.so berbalik pada cerita aku.

"Eleh minah rempit tu bukan awek kau pon yang kau menggelabah poyo ni kenapa doww?"

begitulah kata-kata seorang member yang sudah berbelas tahun aku kenal di dalam sebuah kedai tomyam bertempat di Sungai Ramal ketika aku sedang enak mengunyah daging yang agak keras hingga membuatkan gusi aku bengkak.

kata-kata/makian/sindiran/cercaan  itu agak pedih seakan sperma aku stuck disaat klimaks ketika menonton tayangan nakal siaran langsung dari livejasmine.

jadi yang timbul permasalahan bukan minah buncit atau awek rempit yang cuba nak ajar aku bawak rxz catalyzer siri ke-4  tapi masalah KAWAN.sekali lagi aku ulangi KAWAN.
"
Zaman yang penuh talam dua muka aku tak rasa aku masih boleh percaya kawan, meskipun pernah tidur sebantal "aku goncang kau punya kau goncang aku punya " aku rasa nama KAWAN dah tak relevan untuk hidup setia "dikala susah mencari-cari dikala senang bagi berbagi" aku rasa dari dulu lagi memang takde benda alah ni selain mindset korang sendiri yang terwujud dari filem,drama yang menunjukkan pengorbanan seorang kawan.

ok lupakan topik kawan,cerita pasal awek pulak.

kau bayangkan selama beberapa tahun kau tak berpegang tangan jalan kat supermarket pakai sepit mata sambil suap kayaball tapi hari ini tercatit dalam sejarah ada seorang yang kau berkenan yakni seorang rempit (penunggang motosikal :zaman sekarang orang muda yang menunggang motosikal pakai helmet ms88,sweater Givi automatically akan dicop rempit oleh golongan meleis yang berkereta dan pejalan kaki.) yang dah saling menatap matamu dah saling bertegur sapa benda ni ibarat kau jumpa formula umpan baru untuk mendapatkan ikan arowana di kolam memancing Ah Beng tetapi datang seorang pemuda dari sebelah membawa umpan yang sama tetapi saiznya lebih besar dan diri kau pasti rasa tergugat sebab kau dah lama tak dapat ikan arowana-ok aku takkan tinggalkan kolam itu tapi aku nak bergerak jauh 20 langkah dari mamat yang bawak umpan besar itu.dengan berharap ikan arowana bermain di kawasan aku memancing.(Bad anology but im still thinking about this).

"Padahal budak tu bukan nak sailang kau je perasan"

Kau pernah rasa bertahun takde awek?kau pernah jadi looser dengan muka tak kacak langsung bila ada awek?
aku tak fikirkan benda ni sangat cuma dalam eksperimental ini aku cuma nak tengok sejauh mana kekuatan,kesetian seorang kawan bro.benda ni tak sama langsung macam cerita kau tengok kat tv.semua orang gunakan kawan untuk kepentingan termasuklah aku sendiri.kawan dengan teman tak sama,selama ni apa yang aku kenal cuma teman.

Tuesday, 19 April 2011

ENOUGH PLAYING WITH MINI COOPER..

okay today is a bad day . for me i guess . you want to know why ? ada dua ekor monyet kejar aku sebab tngok aku mkn pisang dngan kawan aku . aku pon tak tahu la kenapa . yg seekor monyet ni carik pisau nak tikam aku la apa la . bajet bajet berani depan org ramai nak perhatian ke cik monyet ? okay and then this two monkeys tarik me to their white mini cooper . tapi aku rasa mini cooper korg boleh muat 3 org je kot . takperlu sumbat ramai ramai bwk macam haram jadah bukak tingkap luas luas . kenapa nak kne bukak tingkap luas luas cik monyet ? nak tnjuk kat org yg kau tu tahu bwk kreta ? tulahh.. orang nak bwk kreta dia pon nak bwk kreta . lpastu berlagak pro . corner pon skit lagi nak terlanggar kreta org amek side mcm bwk trelar . sedar la skit kreta kau tu mini cooper je la brader . kau pusing satu taman tu tanya semua org ada nmpk aku ke tak . alahai kau ni buat kecoh pulakk dah . pggil org sana sini sana sini , nmpk kawan aku dari jauh tekan hon byk kali lpastu lambai lambai tangan jerit jerit nama dia adooooooo sakit sakit .



this is my mini cooper . i mean my mom's mini cooper

mom sorry cause i act like a pro ... cuba mak tngok dkat dkat ada calar balar.. sorry mak .

please dont act like a profesionalisme . peeps will hate it .

Monday, 11 April 2011

okay here the reason why....

okay aku mintak maaf sbb aku buat kat kau mcmni . ini bukan kes aku ada perempuan lain ke apa ke . ini kes your father . dont blame me blame on him . okay stiap kali kau lari rumah , kau ponteng skolah sume bnde yg kau buat jahat mesti bpk kau carik aku dlu . kenapa ? muka aku ni jahat sgt ? dia igt aku nak sgt ke nak bwk lari budak budak ? adoo adoo tlg laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa uncle . and thats why la aku buat mcmni . untuk kebaikan kau dngan aku . kau nak tngok bpk kau buat report polis aku yg kne sbb bwk lari budak berumur 14 tahun ? gua tak sanggup . and and lagi satu aku tahu kau syg lagi dekat ex kau. baik kau pergi dkat dia sbb dia boleh jaga dngan baik . i dont want to be a pedo no more dear :) sorry to say this :) bye and bye and bye . go away as far as you can and dont come back for me .

and to apun sorry la sbb tapaw you punya rokok smpai tggl 2 btg and and ini bukan kes percintaan okay brader . nak gadoh ckp aaa

Saturday, 19 March 2011

hmmmmmmmmmmmmmmmm.... lame story again from me . problems ? just go die okay .

jom kita jalan kaki pergi pusing pusing jom ? taknak ? knape taknak ? malas ? penat ? tapi aku tengok ada org ni suka sgt jalan jalan opss sorry bukan jalan jalan la . mereka panggil HANGOUT takpon OUTING . LOL outing stands for what ? org duduk asrama boleh la pergi outing time sabtu dngan ahad nak pergi beli barang takpon pergi makan dngan mak bapak . okay balik kepada cerita pasal HANGOUT ni dan jgn lupa bwk DSLR korg korg korg and korg yg ada . lpastu tgkp gmba mesti nak kne posing dngan DSLR dkat tgn and then edit ltak DUMBASS PHOTOGRAPHY . Ansel Adams photographer terhebat pon takde nak ltak photography kat bwh gmba tu .

Ansel Adams PHOTOGRAPHY

Thursday, 17 March 2011

RAGE AGAINST PEMILIK BATTERY

nota:entri sebelum tak payah dipertikaikan memang macam blog budak tadika dan gadis bimbo dia cuma merangkap part time menulis blog takde otak tajuk pon tak letak bodoh betul.inilah kalau orang nak lintas jalan kanan pandang kiri.bengap tak berkesudahan 





 ok-aku pon sama jugak hari ni tak banyak benda aku nak tulis tapi aku nak sampai kan nota kepada si pemilik battery yang badigol by the way what's is badigol??


bila ditanya kenapa kah pemilik battery itu membuatkan anda bontot sedih?

disini saya kemukakan beberapa rasa tak puas hati saya terhadap pemilik battery :

1.Aku ada seorang kawan banker yang suka payong mcd.bila battery aku habis justeru dia tak dapat call aku maka aku tak dapat makan mcd bila dia keluar makan mcd dengan kawan lain maka bontot aku akan lebih sedih ini semua gara-gara battery lah ni.


2.Bila aku ditempat kerja kemudian bapak aku call ada emergency maka battery aku habis maka aku tak dapat angkatlah panggilan itu .kau ingat aku tak sayang ke bapak aku??mengukur kasih sayang bukanlah setakat mengukur kasih sayang itu dengan sebatang pen berjenama "pierre sardin" tapi apa sumbangan kau terhadap orang tua itu,


3.Kalau kereta aku rosak macam mana aku nak call boy sweet garage dan mendapat separa harga??maka aku terpaksa merelakan kereta aku dibaiki oleh pormen yang mahal kosnya.


4.Bila battery habis seluruh kawan-kawan dan awek akan merasa marah terhadap aku.bila awek dah marah kat aku dia akan cari Boyfriend lain bila dia cari boyfriend lain aku akan merasa sedih bila aku merasa sedih aku akan makan banyak-banyak bila aku makan banyak-banyak aku akan gemuk bila aku gemuk takde awek nak kat aku.RAGGGGEEEEEE bila aku dah gemuk aku akan memanaskan bontot kat rumah dengan bermain komputer.


5.aku tidak akan dapat jawab panggilan bos aku yang akan naik kan gaji aku atau memberhentikan aku.aku suka dapat berita-berita begini.


6.Aku tidak dapat checkin foursquare dekat tempat yg high-end macam la bodega,prada offi"Sial" menipu store dan asus official store maka orang di facebook akan mentertawakan aku dengan kata-kata


"bapak lopek sial dia ni asyik checkin dekat kedai mamak je"


7.ente tak tahu waktu sholat ana shuka shembahyang.


8.Bila aku terlanggar palang atau terjatuh kerusi aku tak dapat nak cover malu dengan buat-buat main handfone..

jadi kepada pemilik battery kau fikirkanlah.kesusahan orang lainkau kan dah market macam kanye west duduk rumah 5 tingkat,ada garage kereta motor ada dua kereta ada dua kadang-kadang lebih.belikanlah aku battery yang elok untuk aku satu--.kau asyik fikir tension pasal awek engkau dan tanya pasal bbm orang.kepada penggiat bbm

 i always leka with my blackberry sampai i forgot tu sembahyang sholat jumaat so now i wanna taubat " god do you have a bb pin so we can talk "god said: yes i have :90t0h3ll "








hmmmmmmmmmmmmmmmmm... mausia byk terpengaruh dengan internet . tah mana mana ayat dorg copy paste pon aku tak tahu laa . acid sana acid sini facebook nak tutup esok tapi tak tutup jugak siap mrayu rayu bagai . smlm aku ada ternampak satu status ni , dia mrayu jgn tutup facebook dan nak jadi kan mark zuckerberg sbagai bf dia . OMG!! wtf ? aku couple dngan org malaysia pon aku kne game je slalu . 

kaki mat saving


Tuesday, 15 March 2011

INI INI...

bila aku tengok facebook aku punya news feed,aku rasa macam nak tumbok je ginjal dan testis pemilik account yang bodoh berbaur bangang.kenapa di malaysia orang masih mengupul ramai tentera bangang macam ni.mungkin kerana engkau orang terlalu baik.dan percaya kepada suku kaum copy paste .








engkau orang tak rasa bangang ke bila bila hujan yang turun di waktu yang sama sedangkan jepun dan malaysia sangat jauh jaraknya???..
kalau kena pon mesti la lambat sikit angin tu nak sampai ..

come on meleis do some homework kene fikir sains sikit bai,jangan terpengaruh sangat dengan kata-kata blogger yang tak bertauliah.sikit sikit nak copy pasta.what the hell aku pelik macam mana engko orang boleh percaya.

inilah akibat bila benci mat rempit,fuck TuLISAN MaCam Ni..padahal aku tak rasa tak salah dewan bahasa pon endorsed apa yang nkorang menggelabah butthurt dengan tulisan tu apasal???

sekali lagi aku ingatkan sebelum buat sesuatu tolong fikir .memang la kena berhati-hati bagi yang islam kena bertaubat supaya soheh amalon dan taqwa.seperti Maher Zain.

gua tak pasti sama ada dia ni maher zain ,chris daughtry atau vin diesel.

berbalik kepada isu hujan nuklear,apa yang nkorang tengah fikir sekarang??nak minta maaf dan buat lagu dekat youtube??tulis status pasal nak mati dan menghidap barah otak 2 minggu lagi??berjiwang style lirik kumpulan axl??