Saturday, 19 March 2011

hmmmmmmmmmmmmmmmm.... lame story again from me . problems ? just go die okay .

jom kita jalan kaki pergi pusing pusing jom ? taknak ? knape taknak ? malas ? penat ? tapi aku tengok ada org ni suka sgt jalan jalan opss sorry bukan jalan jalan la . mereka panggil HANGOUT takpon OUTING . LOL outing stands for what ? org duduk asrama boleh la pergi outing time sabtu dngan ahad nak pergi beli barang takpon pergi makan dngan mak bapak . okay balik kepada cerita pasal HANGOUT ni dan jgn lupa bwk DSLR korg korg korg and korg yg ada . lpastu tgkp gmba mesti nak kne posing dngan DSLR dkat tgn and then edit ltak DUMBASS PHOTOGRAPHY . Ansel Adams photographer terhebat pon takde nak ltak photography kat bwh gmba tu .

Ansel Adams PHOTOGRAPHY

No comments:

Post a Comment