Monday, 11 April 2011

okay here the reason why....

okay aku mintak maaf sbb aku buat kat kau mcmni . ini bukan kes aku ada perempuan lain ke apa ke . ini kes your father . dont blame me blame on him . okay stiap kali kau lari rumah , kau ponteng skolah sume bnde yg kau buat jahat mesti bpk kau carik aku dlu . kenapa ? muka aku ni jahat sgt ? dia igt aku nak sgt ke nak bwk lari budak budak ? adoo adoo tlg laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa uncle . and thats why la aku buat mcmni . untuk kebaikan kau dngan aku . kau nak tngok bpk kau buat report polis aku yg kne sbb bwk lari budak berumur 14 tahun ? gua tak sanggup . and and lagi satu aku tahu kau syg lagi dekat ex kau. baik kau pergi dkat dia sbb dia boleh jaga dngan baik . i dont want to be a pedo no more dear :) sorry to say this :) bye and bye and bye . go away as far as you can and dont come back for me .

and to apun sorry la sbb tapaw you punya rokok smpai tggl 2 btg and and ini bukan kes percintaan okay brader . nak gadoh ckp aaa

No comments:

Post a Comment