Thursday, 17 March 2011

hmmmmmmmmmmmmmmmmm... mausia byk terpengaruh dengan internet . tah mana mana ayat dorg copy paste pon aku tak tahu laa . acid sana acid sini facebook nak tutup esok tapi tak tutup jugak siap mrayu rayu bagai . smlm aku ada ternampak satu status ni , dia mrayu jgn tutup facebook dan nak jadi kan mark zuckerberg sbagai bf dia . OMG!! wtf ? aku couple dngan org malaysia pon aku kne game je slalu . 

kaki mat saving


No comments:

Post a Comment